Saturday, April 26, 2008

Masquerade bash

Igår hade vi vår marketing-masquerade fortune telling bash, som vi har planerat i princip hela terminen. Det var faktiskt riktigt kul! Vi svenskar hade "the swedish table" med såna där loppor som svarar på ja- och nejfrågor :) Så hade vi utlottning av svenskt godis o massa annat trevligt. En lyckad kväll trots allt! Haha.Idag blir det en slapp dag... det är 28 grader utomhus, jag och A håller på att dö bokstavligt talat. Det är nämligen 32 grader inne i hans lägenhet. Puh! Vi ligger helt utslagna i sofforna o tittar på Top Model.... :)

Hörs senare! Pusss.

2 comments:

Anonymous said...

Det var ett något krångligt namn på eran svenska tillställning....men ni hade säkert kul ändå! Det är inte ett dugg synd om er....varför klagar man när det är 28 grader varmt?????? Vi har det inte så dåligt vi heller...har redan hunnit avverka ett par middagar i uterummet! Förresten har Ciccileinen kommit hem väl?
Bara så du vet så fyller Azzebazzen år imorgon ....lilla damen blir 8 och hon ska hyllas med ett spännande fasanspår imorgonbitti ...sedan blir det plommonpaj med mandelgrädde och tant Birgitta!

puss o kram Mamsen

Hör av dig någon gång!

Anonymous said...

Förresten hälsa till det där lilla underbara A:et du känner...tyckte vi hade det riktigt trevligt i Hollywood!

M